Klinika Stomatologjike
 ParaDent Prishtine

Dham me t'ba rahat, te stomatologu i buzeqeshjes tuaj, Paradent 044175657

Bio Mimetic

Vaksina perfundimtare kunder gripit

Posted on November 4, 2011 at 4:30 AM

Dy kompani bioteknologjike, nje e izraelit dhe tjetra e britanise jane ne rruge per zhvillimin e vaksines se fundit qe do ti njohe te gjitha ndryshimet e ardhshme te shtameve. 

A ju kujtohen keto foto?

Nese H1N1 edhe H5N1 ndryshojne menyren e ngjitjes dhe mesojne si te kalojne prej njeriut ne njeri ato mund ti ndale vetem nje vaksine efikase. Prandaj eshte me rendesi qe zhvilluesit e vaksinave tia kene qelluar se cili shtam e ka ndryshuar strukturen se keshtu i ben vaksinat te vlefshme.

Deri atehere - i kemi keto - ndoshta e kan pru edhe vaksinen permes sprejit.

http://www.cdc.gov/flu/about/qa/fluvaccine.htm


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments