Klinika Stomatologjike
 ParaDent Prishtine

Dham me t'ba rahat, te stomatologu i buzeqeshjes tuaj, Paradent 044175657

Bio Mimetic

Me ne fund ura me elastike prej zirkonit

Posted on November 10, 2011 at 5:10 PM

Si material shume biokompatibil dhe estetik zirkoni ka perparesi te dukshme ndaj urave konvencionale prej metal - porcelanit.

Me risite e fundit te teknologjise se perpunimit te zirkonit qe mundesojne force te lakueshmerise qe kalon 1000 Mpa ne krahasim me porcelanet tjera qe kane 200 - 600 Mpa mund te bejme ura anesore te qendrueshme ndaj forcave pertypese (te cilat arrijne deri 70 kg per cm2! Perparesi tjera jane: 0% porozitet, rezistence ndaj korrozionit dhe stabilitieti me i larte ne kushtet qe mbreterojne ne zgavren e gojes.

Me kenaqesi mund te themi qe keto materiale jemi duke i perdorur ne kliniken tone dhe kemi rezultate te mrekullueshme.Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments