Klinika Stomatologjike
 ParaDent Prishtine

Dham me t'ba rahat, te stomatologu i buzeqeshjes tuaj, Paradent 044175657

Bio Mimetic

Pasta me e re per higjiene orale me kakao

Posted on April 21, 2012 at 7:45 AM

Nje çokollatë plot sheqer nuk mund të jetë zgjidhja më e mirë për dhëmbë të shëndetshëm. Por, një kompani në Luiziana është duke marrë qëndrimin se jo të gjitha cokolatat janë të demshme.

 

Theodent ka prezantuar produktin e ri dentar që përmban një ekstrakt te kakaos dhe minerale të tjera që zhvilluesit thonë se forcon smaltin e dhëmbit...

 


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

1 Comment

Reply mensincognita
6:51 AM on February 24, 2013 
sibi volunt populus lac filio homines boni hirundo