Klinika Stomatologjike
 ParaDent Prishtine

Dham me t'ba rahat, te stomatologu i buzeqeshjes tuaj, Paradent 044175657

Miresevini Welcome

Thirrni ne: 044 175 657
per te caktuar nje konsultim gratis!

Dhembet me te bardhe per disa nuanca brenda nje seance!

Veneer eshte luspa estetike qe perdoret
per korrigjimin estetik te ngjyres dhe
 formes se dhembeve ne zonen e buzeqeshjes. 

Per konsulte caktoni nje termin te specialisti
ne 044175657

Zbardhimi i menjehershem
ne ordinance "power whittening"
sic eshte 'zoom',
qe shpejton
procesin
me ndihmen e rrezatimit
te koncentruar 'lazerit'
dhe mundeson arritje rapide te
efekteve estetike;
 - njashtu dhe zbardhimin ne shtepi
me ane te lugeve speciale te cilat
pergaditen pas marrjes se mases
- e njohur si "home whitening".


Te dy procedurat behen nen
mbikqyrjen e specialistit per
efikasitetin me te larte dhe mbrojtjen
optimale te mishrave dhe dhembit.


 Ndricimi i brendshem i hapesirave te punes te klinikes ParaDent behet me trupa te vecante ndricues qe arrijne indeksin me te larte te perputhshmerise me driten natyrale (CRI - Color Rendering Index).

Kjo vecori luan rol kyc gjate caktimit te ngjyres se dhembit!