Klinika Stomatologjike
 ParaDent Prishtine

Dham me t'ba rahat, te stomatologu i buzeqeshjes tuaj, Paradent 044175657

Miresevini Welcome

044175657Qamil Bala, Prishtinë 10000

Faqja tjeter...

Dhemb artificial ideal

Zirkoni eshte materiali me i përsosur qe e zevendeson plotesisht metalin nga urat dhe kurorat duke bere te mundur rezultate shume me estetike dhe ngjashmeri shume me te larte me efektet natyrale si dhe nuk e nxin mishin e dhembit

.

Si material shume biokompatibil dhe estetik zirkoni ka perparesi te dukshme ndaj urave konvencionale prej metal - porcelanit. Me risite me te fundit te teknologjise se perpunimit te zirkonit qe mundesojne force te lakueshmerise qe kalon 1000 Mpa ne krahasim me porcelanet tjera qe kane 200 - 600 Mpa mund te bejme ura anesore te qendrueshme ndaj forcave pertypese (te cilat arrijne deri 70 kg per cm2! Perparesi tjera jane: 0% porozitet!, rezistence dhe stabiliteti me i larte  ndaj korrozionit ne kushtet qe mbreterojne ne zgavren e gojes.

Me kenaqesi mund te themi qe keto materiale jemi duke i perdorur ne kliniken tone dhe kemi rezultate te mrekullueshme.

Megjithate zirkoni eshte vetem nje prej materialeve per mbarimin e dhembeve, pasi ne tabelen e furnizuesit tone mund te shihni qe ka nje game te gjere te materialeve te tilla te cilat percaktohen nga vetite e qendrueshmerise, fortesise, elasticitetit dhe estetikes.