Klinika Stomatologjike
 ParaDent Prishtine

Dham me t'ba rahat, te stomatologu i buzeqeshjes tuaj, Paradent 044175657

Miresevini Welcome

Bene diken me dhembe te ri

Tani me mbushjet me te reja dhe me karakteristikat te mira nanohibride

 

Mbushjet (plombat) e bardha te gjenerates se 8te (2010-12) me mbushje nano-hibride, me ngjyre identike si e dhembit tuaj.
Ngjitje me e forte, tkurrja me e vogel eliminon mikrocarjet, siperfaqja me e shkelqyer dhe pershtatja me e mire me ngjyren e dhembit jane disa veti qe i dallojne keto mbushje te reja.

Thirre ParaDent ne cel. 044 17 56 57 - per caktimin e terminit te vizites kontrolluese.

Mire se vini!