Klinika Stomatologjike
 ParaDent Prishtine

Dham me t'ba rahat, te stomatologu i buzeqeshjes tuaj, Paradent 044175657

Miresevini Welcome

Bene diken me dhembe te ri

Share on Facebook

Webs Poll

qamil bala prishtine

Fasetat Estetike Lumineer

Pasi qe prodhohen nga porcelani ultra i holle - .3 mm, mund te perdoren per ti mbuluar dhembet edhe pa i teholluar ata paraprakisht.

Riparimi i porcelanit

Nese keni ure te porcelanit dhe ju ka rene nje cope prej porcelanit, te ne mund ta riparojme pjesen e humbur pa pasur nevoje qe ta heqim uren.

 

Porcelani eshte material bioinert te cilin organizmi e  toleron shkelqyeshem.

Ne ordinancen ParaDent perdoren porcelanet e gjenerates me te re te
prodhuesit udheheqes ne bote Vita nga Lihtenshtajni. Lihtenshtajni
eshte principate e vogel mes Zvicres dhe Gjermanise ku eshte e koncentruar 90%
e prodhimtarise te materaleve kulmore stomatologjike. (Kina, India dhe Pakistani
nuk bejne pjese ne kete perqindje).

 

Nese ju pengon ngjyrosja e zeze e mishit qe shfaqet rreth skajit te dhembeve te
porcelanit - ne e kemi zgjidhjen e duhur per ta eliminuar kete problem.