Klinika Stomatologjike
 ParaDent Prishtine

Dham me t'ba rahat, te stomatologu i buzeqeshjes tuaj, Paradent 044175657

Miresevini Welcome

Bene diken me dhembe te ri

Share on Facebook

Webs Poll

Nese te vrasin protezat...

Protezat e vjetra apo te parehatshme jane te merzitshme. Dy menyra me te shpeshta per ta zgjidhur kete problem jane:

Ribazimi me shtrese te bute amortizuese, dhe

teknologjia Val Plast dhe Cu-sil 

Duke mos dashur te jemi te njeanshem ne kliniken ParaDent e favorizojme metoden e pare pasi rezultatet tona perputhen me literaturen boterore ne kete pike. Megjithate pacientet me kerkesa me te larta estetike e kane mundesine per te bere vete zgjedhjen e tyre.