Klinika Stomatologjike
 ParaDent Prishtine

Dham me t'ba rahat, te stomatologu i buzeqeshjes tuaj, Paradent 044175657

Miresevini Welcome

Bene diken me dhembe te ri

Sherbimet Stomatologjike te nivelit me te larte

Rregullimi estetik i dhembeve me ekspertizen, materialet dhe teknologjine me te sofistikuar. Pune te nivelit me te larte estetik dhe shendetesor.

Te gjitha llojet e punimeve protetike fikse - ura, kurora dhe faseta - porcelan apo zirkon te prodhuesve te deshmuar ne Europe dhe SHBA.

Zbardhje - zbardhim te dhembeve ne ordinance (me laser) ose ne shtepi - me luge te pershtatura individualisht.

Drejtim te dhembeve - ortodonci, dhembe te drejte me vija harmonike per te gjitha moshat me aparat mobil apo fiks. 

Implantet - mbjellja e dhembeve ne asht - me implantet e deshmuara nga prodhues si MIS Seven Implant, Nobel Biocare dhe Straumann. Metoda e provuar me pritjen e integrimit te kockes si dhe metoda me e re e ngarkimit te menjehershem!